Vårt bröllop i era händer

På söndag 20.00 är det premiär för "Vårt bröllop i era händer" på tv3.

" I Vårt bröllop i era händer lämnar giftassugna par över sina besparingar och hela ansvaret för sitt bröllop till släkten - och TV3. Släkten har budgetansvar och bestämmer det mesta, förutom bröllopets tema, som programmets experter bestämmer utifrån parets önskemål. Experterna står också till släktens förfogande med tips och idéer. Med bara fem dagar kvar till den stora dagen och en begränsad budget krävs det hårt arbete för att hinna få klart allting. Den perfekta klänningen ska hittas, festlokal ska bokas, dekor ska ordnas och mat ska smakas av. Allt ansvar ligger på släkten och bröllopet är beroende på hur mycket jobb de är villiga att lägga ned. På bröllopsdagen är det inte bara de lyckliga tu som är spända av förväntan. Kommer paret att få sitt drömbröllop och kommer det att bli ett lyckligt slut?

Vårt bröllop i era händers experter: Sven von Essen har gedigen erfarenhet inom bland annat restaurant- och kändisfestbranschen. En av hans styrkor är hans många färgstarka och kreativa idéer. John Augustsson är stylist och koordinator som stylat skådiseliten vid filminspelningar. Han är också organisatören som förverkligar Sven von Essens många idéer. Pehr Hante är professionell bröllopskoordinator och har bland annat kändisbröllop på sin meritlista. Han driver det egna företaget JA Hante och Sandberg Bröllopsdesign och bjuder på en mängd kreativa idéer. Cathrine Collin driver det egna företaget Collin Client och hon har hela 30 års erfarenhet av att projektleda evenemang i mångmiljonklassen. Hennes kunskaper inom stora arrangemang kommer väl till pass."


bild och text: tv3.se

Jag är en perfektionist med ett riktigt stort kontrollbehov, så jag skulle nog inte klara av att ställa upp i det här programmet, men det ska bli spännande att se, och jag beundrar verkligen alla modiga brudpar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0